Wij zijn apetrots op jullie! Wat een kanjers!!

Lieve schatten van ‘t Einder!

Wauwie, wat zijn we ontzettend trots op jullie! We vinden het zó enorm knap dat jullie zo goed je best doen thuis! En dat zonder je eigen meester of juf, gewoon helemaal zelf of met papa en mama, echt super! Een groot compliment ook aan jullie ouders die er plots een boel huiswerk bij krijgen. Dat zal regelmatig best even puzzelen zijn.. 
Gisteren hebben een heleboel kinderen al gezellig aan de telefoon gekletst met hun meester of juf, het was erg fijn om te horen dat het overal goed gaat. Fijn om jullie lieve stemmen weer even te horen! Iedereen is hard aan het werk en ook lekker aan het spelen. Dat spelen vinden we heel belangrijk, gelukkig hoorden we daarover allerlei leuke bezigheden! Zó leuk om jullie enthousiaste verhalen te horen! Daar worden wij als meesters en juffen nou blij van!! 
Wat ook leuk om te zien is dat de kinderen van groep 5 t/m 8 allemaal samenwerken met Microsoft Teams. Zo hebben jullie contact met elkaar en met je meester of juf. Er wordt gezellig gechat en gelachen met videobellen. Ook instructies kunnen zo eventueel op afstand gegeven worden. Groep 8 heeft zelfs gisteren om negen uur met de groep in de kring gezeten, iedereen veilig thuis maar toch samen! Hoe leuk is dat! 
Ondertussen krijgen we steeds meer berichtjes in de mail met foto’s en filmpjes van wat jullie allemaal aan het doen zijn. Hartstikke leuk, blijf dit vooral doen hoor, zo houden we contact! We reageren altijd en zo snel mogelijk, wie weet sturen we binnenkort wel een filmpje terug!! 

Allemaal bedankt voor het fijne kletsen aan de telefoon! Volgende week bellen we gezellig nog een keertje, tot dan!

Lieve groetjes van alle meesters en juffen van OBS ‘t Einder
Cookie instellingen