Sinterklaas op school, en hoe!!

Vandaag stond uiteraard geheel in het teken van Sinterklaas! Wat ontzettend fijn dat hij ondanks corona tóch naar ’t Einder is gekomen met zijn Pieten! Zijn intocht was reusachtig, wat een verrassende entree maakte Sinterklaas vanmorgen bij ons op school zeg! Vanwege de afwezigheid van Ozosnel had Sinterklaas ander vervoer georganiseerd, en wàt voor vervoer.. Een gigantische tractor kwam vanuit de Elzent richting onze school gereden. De lampen ons tegemoet draaiend, de Pieten vrolijk zwaaiend uit de deuren, wat een fantastisch gezicht! Sinterklaas zat er lekker comfortabel bij in die grote tractor, alles onder controle zoals we van hem gewend zijn! 

We hebben per groep een bezoekje gebracht aan de Sint, die samen met de Pieten een mooie plek op het podium had. Er waren optredens, leuke liedjes en prachtige tekeningen gemaakt. 

Ondertussen maakte een cameraman van Omroep Brabant een live verslag van dit gezellige gebeuren. Hij maakte een reportage over Sinterklaasvieringen binnen coronatijd op onze school. Hieronder staat de link naar de reportage, veel kijkplezier en een fijne pakjesavond voor iedereen!

https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/4001257/gigantische-tractor-brengt-sinterklaas-naar-gemert-ozolangzaam

Cookie instellingen