Complimenten!!

Beste ouders, verzorgers,

De tweede week waarin de scholen gesloten zijn zit erop. Het blijft een rare gewaarwording, zo’n mooie fijne school zonder de van aanwezigheid van al jullie gezellige lieve spontane kinderen. We missen ze stuk voor stuk! 

Het thuisonderwijs begint steeds meer vorm te krijgen. We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen, luisterend en kijkend naar waar de behoeftes liggen. De moderne technologie helpt ons hierbij. Hoe knap is het dat we samen in zo’n korte tijd zo enorm veel geleerd hebben, complimenten! Ook wij leren elke dag weer bij en ontdekken steeds nieuwe mogelijkheden. We zien bijvoorbeeld in Teams prachtig mooie dingen gebeuren; kinderen die elkaar op weg helpen, fijne (chat)gesprekken tussen leerkracht en kinderen, lessen die gedeeld worden, online instructies, één op één gesprekjes, leuke ideetjes die worden uitgewisseld, foto’s en filmpjes die kinderen sturen en er is zelfs een online verjaardag gevierd deze week. Allerlei fantastische ontwikkelingen om met elkaar in contact te blijven! Dat vinden we O zo belangrijk en blijven we dus doen!

Dit is natuurlijk allemaal heel positief en hartstikke fijn. Toch zijn we ons er ook van bewust dat het heel wat van iedereen vraagt en ook echt moeilijk kan zijn. Het is ook niet niks allemaal, alles staat op z’n kop, alles is anders. Dat valt niet mee. De ene dag zal het beter gaan dan de andere. Kijk vooral naar wat wél gelukt is en zorg voor fijne momenten samen en vooral ook goed voor elkaar! 

Een heel fijn welverdiend weekend voor iedereen, geniet 1,5 meter van elkaar en blijf samen gezond! 

Wanneer er aanstaande dinsdag veranderingen komen aangaande de richtlijnen in het onderwijs hoort u weer van ons. Heeft u vragen aan ons, stel deze dan gerust, ook op afstand zijn we dichtbij en helpen we u graag!

Met vriendelijke groeten,
Team OBS ‘t Einder
Cookie instellingen